World Usability Day 2016, København

Drømmen lever. Drømmen om en brugervenlig og bæredygtig verden!

Den 22. November klokken 19:00 fejrer vi World Usability Day i Danmark. Alle er velkommen og deltagelse er gratis. I løbet af arrangementet vil vi på forskellige vis inspirere til at skabe en bedre og mere vedkommende verden. Der bliver sat et særligt fokus på bæredygtighed, som er årets, internationale tema.

Hvordan hænger bæredygtighed sammen med brugervenlighed? En del af svaret får du fra de to keynotes.

Keynote: Claus Skytte

Claus Skytte er en af Danmarks førende eksperter indenfor deleøkonomi. Han har blandt andet skrevet Den nye andelsbevægelse (2016), og Skal vi dele? (2014). Claus er en strateg, der mener, at der er et uudnyttet potentielle indenfor dele-ordninger. Det kan være med til at skabe en mere bæredygtig verden. Muligheden er opstået i takt med den fjerde industrielle revolution. Hvordan kommer UX til at spille ind her?

Keynote: Trine Plambech

Trine Plambech fra Alexandra Instituttet arbejder med forskningsbaseret, brugerdrevet innovation. Det sker især i feltet mellem teknologi, mennesker og samfundet. Trine vil komme ind på, hvordan man kan skabe digitale løsninger, der får mennesker til at ændre adfærd uden, at det går ud over brugeroplevelsen.

5 korte oplæg, der får det til at slå gnister

Som tidligere år vil der være en stribe Ignite-talks. Det vil sige korte præsentationer på 5 minutter, hvor oplægsholderne skaber fart over feltet og hurtigt kommer til pointen. Oplæggene handler om brugervenlighed, UX og bæredygtighed. Talerne er:

Sæt kryds i kalenderen

Sted: Apostelkirken, Saxogade 13, 1662 København
Tidspunkt: Tirsdag den 22. November. Fra 18:30 er der øl, vin, sodavand, lidt snacks og mulighed for at netværke. Programmet begynder klokken 19.
Tilmelding: Facebook

 

Koordineret i Danmark af:

UX Danmark