World Usability day - slå et slag for en bedre digital verden

Kom og bliv inspireret - og måske provokeret - til at skabe en bedre digital verden. Alle er velkommen og deltagelse er gratis. Vi slår et slag for usability. Det gør vi ved at holde liv i traditionen med et årligt Ignite-arrangement i forbindelse med World Usability Day. Kom og oplev 2 håndfulde intense oplæg.

Aftenen bliver krydret med en årskavalkade, der præsenterer UX-tops og UX-flops i 2014. Sidst men ikke mindst uddeler vi en pris til en person, der har bidraget positivt til udbredelsen af brugervenlighed i Danmark.

Jakob Nielsen prisvinder 2014

Prisen går til "Jens Sandberg Madsen" for Letbank:

Der er rigtig mange, der dagligt gør et stort stykke arbejde for forbedre det nuværende niveau for brugervenlighed. Jakob Nielsen-prisen er blevet indstiftet for at hylde en person, der gør verden til et mere brugervenligt sted at være.

Det vil sige at modtageren er en person, der...

Ignite - oplys os, men gør det hurtigt

Konceptet Ignite går i bund og grund ud på, at oplægsholderne skal skynde sig at få sagt, hvad de har på hjertet. Fem minutter og tyve slides i en powerpoint-præsentation. Dette er, hvad den enkelte oplægsholder har at gøre godt med, når de går på scenen til dette event, hvor vi sætter fokus på at gøre den digitale verden brugervenlig, brugbar og vedkommende. Præsentationsformen hedder Ignite og er opstået i USA. Mottoet er 'inlighten us, but do it quick' - eller på dansk 'oplys os, men gør det hurtigt'.

Den 13. november kan du opleve Ignite i levende live. En række oplægsholdere vil komme forbi og dele deres syn på usability.

Et udpluk af dagens talere er:

Sæt kryds i kalenderen

Sted: KEA Global, Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Tidspunkt: 13. november 2014, kl 19-21

Gratis entré - Tag gerne din kollega eller én fra dit netværk med.
Følg WorldUsabilityDay.dk eller vores Facebook-begivenhed for at få løbende opdateringer.

 

Arrangeret i Danmark af:

SIGCHI.dk - Interaktsiondesign i Danmark